Skor

Metalic guld klackar med spetsig tå. HELT oanvända eftersom de var för små, fick inte i foten.
strl 9 = 40 men skulle säga 39.
100 kr

Klänningar

 
Gräsgrön bal/festklänning. Passande till de kommande avslutningfesten eller om man ska på ett bröllop! Köpt på ebay men valde en storlek för stor. OBS!! Klänningen jag har på mig i spegeln är INTE klänningen till salu!! Den är i rätt storlek som jag beställde sen (se den andra klänningen på sängen bakom mig.) Den har två vita badn fästa i klänningen. Den går strax över knäna på mig. HELT oanvänd, endast testad.
Strl 10 ca 90 cm i byst skulle jag tro.
400 kr
 
 
Rolig klänning med Pac Man spöken på, som lyser i UV ljus! Den har en tunnd mjukt tylltyg under.
En fin favorit, men har man pengabrist så har man!
Strl 10 eller S
100 kr
 
Ursöt rockabilly klänning! Vill absolut inte sälja den här, men har man brist på pengar så har man! Och det är synd att en sån här klänning ska hänga och samla damm.
Den har fått lite avfärgning på den vita kragen fram till ,em annars är den i väldigt fint skick! Använd till 2-3 tilfällen.
Strl 10 eller S
400 kr
 
Röd bommulsklänning med tyll. Eftersom klänningen är i bomull skrynklar den lätt efter tvätten, men stryker man den blir det mycket bättre. En fin favorit, men har man pengabrist så har man!
Strl 10 eller S
100 kr -SÅLD-
 
Helt oanvänd klänning i tunt lätt sidenaktigt tyg, lappen hänger kvar. Köpt på new yorker för 99 kr. När jag köpte den var jag väl medveten om revan längst ner i sidan. Den går lätt att sy igen den. Resår badn i midjan.
Strl M
40 kr -SÅLD-

RSS 2.0